Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Jemina Staalo: Veden vuosi: Uhanalaisten kalojen puolustaja Jasper Pääkkönen:

WWF Suomi youtubessa

YLE uutiset:

Linkissä :

"Ministeriö ei noudata kunnolla hallitusohjelmaa" – Jasper Pääkkönen saa Niinistön kiitokset. Ympäristöministeri Ville Niinistö haluaa kalastusasiat omalle tontilleen.

Keskustelu kalastuspolitiikasta kiihtyi perjantaina, kun näyttelijä Jasper Pääkkönen toi asian esille Ylen A-stream -ohjelmassa. Pääkkösen mukaan maa- ja metsätalousministeriö oli yrittänyt vaientaa hänen kritiikkiään koskien kalastuskiintiöitä.

Pääkkönen sai tukea korkealla taholta heti perjantai-iltana, kun ympäristöministeri Ville Niinistö (vihr.) kommentoi Facebook-sivullaan A-streamin keskustelua.

Niinistön mukaan Suomessa on paljon uhanalaisia kalakantoja ja niiden elvyttäminen edellyttää sellaista asiantuntemusta, mitä on ympäristöministeriössä.  7.4.2013

_______________________________________

Jasper Pääkkönen: Ministeriö yritti hiljentää kalastuskiintiökritiikin

linkissä:

Intohimoinen vapaa-ajan kalastaja, näyttelijä Jasper Pääkkönen on kritisoinut blogikirjoituksissaan Suomen kalastuspolitiikkaa. Pääkkösen mukaan maa- ja metsätalousministeriön virkamiehet järjestivät tapaamisen, jossa toivottiin turhan kirjoittelun loppuvan koska se häiritsi ministerin työtä.       5.4.2013 klo 8:43

 

______________________________________________

 

linkissä:  Kalastusneuvos: En muista, että Pääkkösen kritiikkiä olisi yritetty vaientaa Suomen kalastuspolitiikkaa kritisoinut Jasper Pääkkönen kertoi Ylen A-Streamissa nauhoittaneensa maa- ja metsätalousministeriössä käydyn keskustelun. 5.4.2013 klo 21:46

- Minulle ei tullut sellaista mielikuvaa, että olisi yritetty vaientaa, Aro sanoi Yle TV1:n A-Streamissa.

Pääkkönen vastasi ohjelmassa kalastusneuvokselle nauhoittaneensa ministeriössä käydyn keskustelun.

- Minua oli etukäteen varoitettu siitä, millaista on mennä tähän ministeriöön keskustelemaan. Siksi nauhoitin koko keskustelun, Pääkkönen kertoo.

Pääkkönen sai viime syksynä kutsun maa- ja metsätalousministeriöön keskustelemaan Uuden Suomen blogikirjoituksestaan, jossa hän kritisoi Suomen kalastuspolitiikkaa.

 

_________________________________

 


©2019 Jemina Staalo: Veden vuosi näyttely - suntuubi.com