Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

David Warner kasvihuoneessa, huh huh...  

H.P. Lovecraft: Necronomicon. Cthulhu...

 

Poison Ivy ja hot hot hothouse,

sekä mehevä Madsen House on the Hill: Paljon on kiihkeitä kohtauksia tehty kasvihuoneissa ja kostean nihkeässä trooppisessa tunnelmassa...

 

Ja tietenkin pääsemme syvemmille synkkiin vesiin, ja mitä hirviöitä niistä naarataan...

Linkkejä:

Necronomicon (1993) IMDB

David Warner IMDB   on tuttu tietysti 70-luvun klassikoista Ennustus, Polttouhrit ja Olkikoirat, mutta ennen tätä filmiä hän on näytellyt mm:     Veijari nimeltä Brisco, Teinimutanttininjakilpikonnat 2 ja Mönjän salaisuus, Kauhua kryptasta, Twin Peaks, Hannu ja Kerttu, Hitler's SS - pahuuden muotokuva, Frankenstein, Ranskalaisen luutnantin nainen, Aikavarkaat, S.O.S. Titanic, ja Aikakone eli mitä Jack Viiltäjälle kuuluu tänään..

Jeffrey Combs IMDB        H.P. Lovecraftia tässä näyttelee milteinpä itseoikeutetusti Jeffrey Combs:  Bride of Re-Animator, From Beyond (1986, H.P. Lovecraftin novelli), Re-Animator ( H.P. Lovecraftin stoori ), ja tietysti uudelleen rustatussa The Wizard of Gore pläjäyksessä v. 2007 , joka kannattaa katsoa vaikkei re-makeja muuten arvostakaan niin Crispin Hellion Gloverinkin takia. DVD.n ekstroissa on ihana huomata kuinka koko poppoo nauttii näiden elokuvien tekemisestä, ja kuinka hyvä näyttelijä Combs on - muu seurue karsasti häntä alkuun pitäen paikalle eksyneenä asunnottomana mörkönä. Vaikka se oli vain valepuku.   ja siinämielessä epäonnistuneessa komediassa ettei se naurata eli Tohtorin aivovaimossa Combs on näytellyt niin ikään Warnerin kanssa, kuin myös joissakin Star trekeissä.   ( Scooby-Doo! Mystery Incorporated -TV sarjassa hänen roolinimensä on H.P. Hatecraft :)

Dennis Christopher IMDB    Ja eipä tämä olisi kunnon kerrosvoileipä ilman Dennis Christopheriä! Rakastuin häneen elokuvan ...kun valot sammuvat myötä - tunsin niin paljon samankaltaisuutta! Ja vieläpä videosensuurin aikana! Ennen internettiä! Muita: Pimeyden sydän, Django Unchained, Deadwood, Mullan alla, Yli synkän virran, ja olipa hän Fellinin Roomassa nuorena hippinä vuonna 1972!!

Charles Dexter Wardin tapaus, Kirjasampo.fi

H. P. Lovecraft, Kirjasampo.fi

Necronomicon wikissä

H. P. Lovecraft wikissä

Lovecraft historiallinen seura

Cthulhu-mytologia wikissä


©2019 Jemina Staalo: Veden vuosi näyttely - suntuubi.com