Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Jemina Staalo: Veden vuosi: Sillan alla

Red Hot Chili Peppers: Under The Bridge

Kellopeliappelsiini

 

Pettäjän tien alkupää löytyi Hakaniemen sillan alta YLE Elävä arkisto linkissä     " Pettäjän tie on suomalainen tangoklassikko, mutta sen vaiheet ovat kuin bluesin maailmasta. Kappale levisi vankilalaitoksen välityksellä ja kulki pitkään vieraissa nimissä, kunnes monivuotinen tekijänoikeuskiista ratkaistiin asunnottomista alkoholisteista kertovan radio-ohjelman avulla.

Opiskelija Maria Schulgin teki loppusyksystä 1967 radio-ohjelman juuri perustetusta Marraskuun liikkeestä, joka pyrki vaikuttamaan mm. vankeinhoidon, alkoholistihuollon ja mielenterveystyön epäkohtiin. Schulgin ja äänittäjänä toiminut Matti Vehniäinen jututtivat Helsingin Hakaniemen sillan alla majailevia alkoholisteja, joiden joukossa oli myös lauluntekijä Erkki Laurokari. "

Madonnan perheestä jymypaljastus: Veli asuu sillan alla ( 23.10.2011 ) MTV3 viihde linkissä   Kuvassa vain Madonna ja kuvatekstinä: Madonna näyttää ikäistään huomattavasti nuoremmalta.                Hm..

Kotalan perhe ei lannistu edes sillan alla ( 4.2.2011 ) Tampereen Työväen Teatteri: Lämminveriset. Kantaesitys suurella näyttämöllä 3.2.2011 keskisuomalaisen linkissä

ismoalanko.com: Haaveiden sillan alla runoilua linkissä


©2019 Jemina Staalo: Veden vuosi näyttely - suntuubi.com